Loitsun Lenkkeilykoulu teinikoirille

- uusi palvelu keväällä 2023

Yhteydenotto

Vuosi 2023 muuttaa Virikkeen palveluita uudenlaisiksi - keskitymme juuri niihin taitoihin, joita jokainen koiranomistaja tarvitsee arjessa - yksilöllisesti yksityistunnein, mutta kuitenkin häiriötekijöitä asteittain lisäten. 

 

Kevään 2023 uutuus on Loitsun Lenkkeilykoulu teinikoirille - löydät tältä sivulta lisätietoja tästä palvelupaketista. 

Kärsivällisyys ja teinikoira

Pentuaika on kovin nopeasti ohi. Tunnistat sen siitä, että koirasi on ehkä kasvanut jo aikuisen kokoiseksi, vaikka onkin henkisesti vielä pentumainen. 

Pentu haistelee toisten koirien jälkiä ja urokset aloittavat merkkaamisen. Narttupennulla saattaa alkaa ensimmäinen juoksuaika.  

 

Teinikoiraksi voidaan ajatella koosta riippuen noin 6 kk - 2 vuotias koira. Jokainen on kuitenkin yksilö, joten älä heitä leimaa otsaan vaan tarkkaile koiraasi ja ole ymmärtäväinen. 

 

Teinikoiralle ei ehkä maistu ruokapalkkiot yhtä hyvin kuin nopean kasvun aikana nuorempana. Valitse siis palkkiot aiempaa tarkemmin - tarkkaile koiraasi ja testaa. Jatka palkitsemista helpoissakin tilanteissa, mutta välttele epäonnistumisia etenkin jos olet itse väsynyt ja hermostut helposti. 

 

Jatka tuttujen pentuaikana opeteltujen taitojen yleistämistä eli käy säännöllisesti erilaisissa ympäristöissä - yhdistele kauppareissuihin pienet treenihetket autossa odottelun ohessa. 

Usein kysytyt kysymykset

Perustiedot oppimisesta ja kouluttamisen vaiheista

Perustaitojen harjoittelussa erittäin tärkeää on se, että ihmisosapuoli tunnistaa oppimisen periaatteet, koiran ikävaiheet ja ymmärtää myös kouluttamisen vaiheittaisen etenemisen. Siksi Loitsun Lenkkeilykoulu alkaa luennolla ja/tai luentomateriaaliin tutustumisella. Verkkoluento pidetään muutaman kuukauden välein kysynnästä riippuen. Jos missaat liveluennon ajankohdan, saat kuitenkin materiaalit tutustuttavaksi. 

 

Seuraavassa vaiheessa osallistuja täyttää Ennakkotietokaavakkeen, jonka avulla koulutusta suunnitellaan. 

 

 

Yhteystiedot

Ennakkotietokaavake ja yksityistunnit

Luentomateriaaliin tutustumisen jälkeen Lenkkeilykoulun osallistuja saa täytettäväkseen Ennakkotietokaavakkeen. Kaavaketta käytetään suunnitteelemaan kouluttamista sekä lisäksi muita koiran arjessa olevia asioita. 

 

Jokaisella meillä tulee päiviä ja tilanteita, kun koiran kanssa ei ehdi tehdä niin paljon kuin koira haluaisi. Näihin tilanteisiin on hyvä tehdä suunnitelma ja siinäkin Ennakkotietokaavake auttaa! 

 

Ennakkotietokaavakkeen täyttämisen jälkeen sovitaan ensimmäinen yksityistunti koiran arkisessa lenkkeily-ympäristössä. 

 

Lenkkeilykoulun toisella tapaamisella on mukana sileäkarvainen noutaja narttu Loitsu, joka toimii esimerkkikoirana ja ohitustilanteiden / yhteislenkkeilyn apulaisena. 

 

Hinta: 190 € + matkakulut (0,50 €/km, lähtöpaikka Länsi-Vantaalla)

 

Varaa paikkasi pian!

Ilmoittautumiset Loitsun Lenkkeilykouluun sähköpostitse!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssista, ota yhteys sähköpostitse ja kerro millainen koira sinulla on.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Vastailen yhteydenottoihin mahdollisimman pian, useimmiten 1-2 päivän kuluessa.

Mikäli odotat minulta vastausta, seuraa myös sähköpostisi roskapostikansiota. 

 

Kaikki yhteystiedot