Valmennukset pentujen ihmisille Vantaalla ja Etelä-Suomessa

Yhteydenotto

Onnittelut päätöksestä hankkia uusi ystävä! 

 

Eläintenkouluttaja Mayer heti sinun ja koiranpennun yhteiselämän alkutaipaleella - myös jo ENNEN koiran kotiutumista. Tältä sivulta löydät tietoa palveluistani pentuperheille.

 

Valitse suppeampi Palvelupaketti S (150 €) tai laajempi kokonaisuus Palvelupaketti L (400 €) 

 

ENNEN koiran saapumista saat apua näiden kysymysten kanssa:

Millainen koira meille sopii? Miten valita sopiva kasvattaja? Mitä kasvattajalta kannattaa kysyä? Milloin ei kannata koiraa hankkia? Mistä tunnistaa vastuullisen kasvattajan? 

 

Vuonna 2022 tuli kuluneeksi 30 vuotta siitä kun sain oman ekan koirani.

Kokemus ja kouluttautuminen tuovat erinomaisen yhdistelmän koira-asiantuntijuuteen. 

Panosta pentuaikaan! 

Koiranpennun ottaminen on suuri muutos perheen arkeen – olipa taloudessa koira ennestään tai ei. Erityisen paljon elämä muuttuu kuitenkin ensimmäisen koiran kanssa, kun kaikki on uutta. Virikkeen kursseille on vuosien saatossa osallistunut lukuisia ensimmäisen koiran omistajia, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä kurssien sisältöihin.

Muistathan, että vaikka sinulla olisi jo kokemusta koirista, aloittaa pentu arkielämän harjoittelun aina nollasta. Jokainen koira on uusi ja yksilöllinen persoona, malta siis opetella tuntemaan juuri sinun koirasi. 

 

Muista myös se, että tulet itsekin oppimaan paljon uutta. Asennoidu uuden pentusi kouluttamiseen uteliain mielin, niin saat kursseilusta eniten irti.

 

Pennulle tärkeitä taitoja ovat suhtautuminen erilaisiin arjen tilanteisiin sekä  erilaiset hoitotoimenpiteet: turkki, kynnet, hampaat. Et ehkä halua pennun järsivän huonekaluja, purevan lapsia tai heidän Legoja? Todennäköisesti haluat että koirasi osaa ohittaa toisia koiria sen sijaan, että joudut pitelemään hihnasta kiinni kaikin voimin. Saatat toivoa myös että anoppi oppii toimimaan pentusi kanssa järkevästi - tai ehkä teini-ikäinen lapsesi on innostunut harrastamaan koiran kanssa? 

Usein kysytyt kysymykset

Palvelupaketti S, 150 €

Pentuelämään tutustuminen kannattaa aloittaa mieluusti jo ennen pennun kotiutumista. Palvelupaketti S sisältää kirjallisen materiaalin, jossa on myös esimerkkivideoita. Materiaalin läpikäyminen ajatuksella ennen pennun kotiutumista on huomattavasti helpompaa kuin naskalihampaita väistellen ja univelkaa potien.  

 

Materiaalissa saat vastauksen mm. näihin asioihin: sisäsiisteyden ja yksinolon harjoittelu, pentupuremisen haasteet, ruokailu ja pureskeltavat virikkeet, ulkoilut, matkustaminen, varusteet ja hoitotoimenpiteet, valmistautuminen rokotuskäyntiin. kontaktin ja rauhoittumisen harjoittelu sekä sosiaalistaminen turvallisesti yksilölliset tarpeet tunnistaen.  Aina saa kysyä - tyhmiä kysymyksiä ei ole! 

 

Pakettiin kuuluu materiaalien lisäksi videopuheluna (Meet-sovellus) yksityistunti, joka toteutetaan kun pennulla on ikää noin 8-10 -viikkoa eli pian kotiin muuttamisen jälkeen. Ajankohtia muokataan tarvittaessa. 

 

Näin saat tukea sekä ennen pennun saapumista että pian sen jälkeen. 

 

Laskutus: ennakkolasku sähköpostitse lähetettynä. Saat materiaalit, kun lasku maksettu. 

 

Klikkaa lomake ja täytä tiedot! 

 

Tilaa Palvelupaketti S

Palvelupaketti L, 400 € + matkakulut

Tämä on tarkoitettu sinulle, joka haluat alusta alkaen selkeitä toimintaohjeita pitemmällä aikavälillä, perusteluineen - olipa koirasi ensimmäinen ikinä tai vaikka kymmenes!

 

Palvelupaketti L sisältää materiaalipaketin sekä 4 tapaamista, joista ensimmäinen on videopuheluna ja loput 3 livetapaamisia kotikäynteinä. Tapaamisten välillä saat ohjeita viikottain - kätevää on yhteydenpito joko sähköpostitse tai Whatsapp-viestien kautta.  

 

Videopuhelu-tapaaminen toteutetaan Meet-sovelluksella kun pentu on noin 8-10-viikon iässä. Sen jälkeen seuraavat tapaamiset pennun ollessa 10-12, 12-14 ja 14-16- viikon iässä. Ajankohtia muokataan tarvittaessa. 

 

Livetapaamiset toteutetaan kotikäynteinä, joten matkakulut laskutetaan toteutuneen mukaan. Harjoituksia tehdään sekä kotona että ulkoiluympäristössä ja toiveiden mukaan eri paikoissa. 

 

Laskutus: ennakkolasku 400 € sähköpostitse - saat materiaalit, kun lasku maksettu. Kotikäyntien matkakulut laskutetaan jokaisen tapaamisen yhteydessä korttimaksuna paikan päällä. 

 

Klikkaa lomake ja täytä tiedot! 

 

Tilaa Palvelupaketti L

Kysy lisää ottamalla yhteyttä

 

Mikäli sinulla on kysyttävää koiranpennun kanssa elämisestä, kouluttamisesta tai mistä tahansa muusta aiheeseen liittyvästä, voit aina olla minuun yhteydessä. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen välityksellä. Vastailen yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Mikäli odotat minulta vastausta, seuraa myös sähköpostisi roskapostikansiota. 

 

Kaikki yhteystiedot