Yksityistunnit Vantaalla

Ilmoittaudu mukaan

Koirapalvelu Virike tarjoaa selkeän kurssipolun alkeista harrastustunneille Vantaan Petikossa. Meille löytävät myös lähikuntien, kuten Helsingin, Espoon, Kirkkonummen, Keravan jne. koiranomistajat. Valikoimasta löytyy pienryhmätunnit pennuille ja ensimmäistä kertaa kurssille tuleville, yksityistunnit sekä viikoittaiset, vuoden ympäri pyörivät harrastustunnit. 

 

Yksityistunneista  varaus on mahdollista tehdä kurssikalenterista tai kysellä tarkempia tietoja yhteydenottolomakkeen kautta. Saat minuun yhteyden myös sähköpostitse.

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat oikea vaihtoehto, kun sinulla on jokin ongelmalliseksi kokemasi tilanne ja kaipaat siihen systemaattista koulutusta – sinulle ja koirallesi. Ensimmäisen tapaamisen hintaan kuuluu aina ennakkotietojen kartoitus sekä kirjalliset ohjeet koulutussuunnitelman kera.

 

Yksityistunti sopii myös lajiharrastuksen valmennustyyppiseen harrastamiseen niin, että kouluttajan kanssa tapaamisia on esimerkiksi kerran kuukaudessa ja muu aika on omatoimista suunnitelman mukaan harjoittelua.

Valmennus mahdollista näissä: agility, rallytoko, noutavan koiran kanssa metsästäminen, näyttelyt. 


Yksityistunnit onnistuvat myös kotikäynteinä pk-seudulla.

Mikäli haluat säästää bensakuluissa, kysy sähköpostitse aikaa videopuhelu-yksäreille.

HUOM! Kysy tarjousta myös viikonloppuseminaareille yhdistyksille ja kasvattitapaamisia, kuten pentutreffejä. 

Kysy lisää yksityistunneista

Yksityistuntien hinnasto

 • Ensimmäinen kartoittava tapaaminen

  130 €

  Ennakkotiedot sekä hyvinvointikartoitus, tunnin tapaaminen sisältäen kouluttamista (livenä tai videoyhteydellä), tarvittavat ohjeet ja koulutussuunnitelma. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • Seuraavat tapaamiskerrat kartoituksen jälkeen

  75 €/h

  Ensimmäisen kartoittavan tapaamisen jälkeen seuraavat yksittäiset tapaamiset. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • 3 x 1 h tapaaminen + yhteydenpito tapaamisten välillä

  300 €

  Kolmen kerran paketti sopii mm. näihin tilanteisiin: alle 12-viikkoisen pennun sosiaalistaminen, ohitustilanteiden harjoittelu ohjatusti (myös kotikäynnit), harrastuslajien valmennustunnit. Tapaamisten välillä harjoittelusta raportointi ja yhteydenpito kuuluu paketin hintaan. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • Yksityistunnit Virikkeen kurssilaisille kurssin aikana

  70 €/h

  Nyt voit valita Jokakoiran perustaidot -kurssille ilmoittautumisen yhteydessä lisäpalveluna yksityistunnin hintaan 70 €. Ajankohta yksityistunnille sovitaan erikseen - lähetä sähköpostia! Myös Teinikoiran temput&tavat -kurssiin kuuluu yksityistunti. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • Lisätunnit kotikäynnin yhteydessä

  40 €

  Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

Yksityistuntien ajanvaraus onnistuu parhaiten kurssikalenterista,  yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Kerrothan jo tässä vaiheessa millaiseen aiheeseen tarvitset koulutusta. Saat ehdotukset tapaamisen ajankohdasta ja tämän jälkeen saat liitetiedostona ennakkotietokaavakkeen. 

 

Ennakkotietokaavake täytetään ja lähetetään kouluttajalle jo ennen ensimmäistä tapaamista, jolloin tapaaminen on mahdollista suunnitella ennakkotiedot ja hyvinvointitekijät huomioiden. 

 

Ongelmallisia käyttäytymisiä ratkottaessa on yleensä aina tarpeen käyttää koira perusteellisessa eläinlääkärin tarkastuksessa.  Tarvittaessa voin suositella eläinlääkäriä. 

Agility

Agilityn alkeiden yksityistunnit onnistuvat Virikkeen kurssitilassa - tee varaus Kurssikalenterin kautta. 

 

Koulutustekniikka

Koulutustekniikkaa opetellaan, hyödynnetään ja sovelletaan kaikilla kursseilla, mutta erityisesti

Harrastuskoiran perustaidot sekä Harrastustunneilla, jotka ovat kurssipolulla jatkokursseja. 

 

Kysy myös yksityistunteja tästä aiheesta!