Yksityistunnit Vantaalla ja eteläisessä Suomessa

Ilmoittaudu mukaan

Vuosien kokemukseni ja laaja kouluttautuminen tuovat käytännön helposti omaksuttavina ohjeina sinulle, perheellesi ja koirallesi - eettisesti ja nykyaikaisin menetelmin. 

 

Yksityistunnit ovat nyt Virikkeen tärkein palvelu, jota tukevat laajat materiaalit:

kirjalliset ohjeet sekä esimerkkivideot. 

Eettisiin ohjeisiin voit tutustu Suomen Eläintenkouluttajat ry:n sivulla.

 

Varaukset yksityistunneille voit tehdä yhteydenottolomakkeenkautta. Saat minuun yhteyden tietysti myös sähköpostitse sekä puhelimitse. Sähköpostin kautta tavoittaa parhaiten ja se onkin kätevä, koska kirjoitettuun tekstiin voi palata uudelleen myöhemmin. 

 

Tyypillisiä yhteydenoton aiheita ovat

 • koiran ulkoiluttaminen - remmirähjäys, hihnassa kiskominen, ohitustilanteet
 • uuden pennun saapuminen - tutustu myös Pentuvalmennus-sivuun
 • perheenjäsenenten kanssa erilaiset tilanteet - ihmisten tavaroiden varastaminen, perheen eri lemmikkien keskinäinen suhde, yksinoleminen kotona
 • sopivan koirarodun valitseminen, joko ensimmäiseksi lemmikiksi, harrastuksiin tai toisen koiran kaveriksi
 • varusteisiin, erilaisiin ääniin ja hoitotoimenpiteisiin totuttaminen
 • ongelmatilanteiden kartoitus ja arviointi: panostanko kouluttamiseen vai etsinkö koiralle uuden kodin?
 • ihan mikä tahansa aihe, joka mietityttää sinua ja perheenjäseniäsi

Koiran käyttäytyminen ei muutu ilman ihmisosapuolen käyttäytymisen muuttumista, joten ole yhteydessä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Toisinaan ongelmatilanteet ratkeavat helposti ja muutamien yksittäisten muutosten avulla  - ammattilaisen kokemuspankissa on monipuolisesti toimintatapoja, joten älä jää yksin odottamaan ja toivomaan automaattista muutosta parempaan. 

 

Private lessions also in English. You can choose either live sessions or via video call (Google Meet is easy to use). 

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat erinomainen vaihtoehto, kun sinulla on jokin ongelmalliseksi kokemasi tilanne ja kaipaat siihen systemaattista koulutusta – sinulle, perheellesi ja koirallesi / useammalle lemmikille. Ensimmäisen tapaamisen hintaan kuuluu aina laaja kokonaisvaltainen ennakkotietojen kartoitus sekä kirjalliset ohjeet koulutussuunnitelman kera.

 

Kolmen tapaamisen pakettiin kuuluu ennakkotietojen kartoitus, kolme tapaamista (1h/tapaaminen), yhteydenpito tapaamisten välillä, kirjalliset ohjeet ja tarvittaessa niiden päivittäminen. 

 

Toimivia käytännön ratkaisuja ovat asiakkaat saaneet vuosien varrella mm. seuraavissa aiheissa: 

 • ulkoilutilanteet: taluttimessa kulkeminen, kontakti, toisten koirien kohtaaminen ja ohittaminen
 • koirakaverusten totuttaminen toisiinsa
 • yksinolon harjoittelu
 • hoitotoimenpiteet, kuten turkinhoito, kynsien leikkuu, erilaisten varusteiden pukeminen, esim. kuonokoppaan totuttaminen
 • ihmisten tervehtiminen
 • erilaisille äänille siedättäminen
 • lasten ja koiran yhteiselämän jäsentäminen turvalliseksi ja kaikille mielekkääksi
 • erittäin vilkkaan koiran virikkeistäminen
 • tutustuminen harrastuslajeihin: rallytoko, nose work, agility, koiranäyttelyt, noutavan koiran kouluttaminen
 • valmennukset harrastaville koirakoille, esim. kerran kuukaudessa - kysy tarjousta pitempiaikaisesta paketista, esim. 6 kk tai 12 kk
 • Katso myös Pentuvalmennus ja Loitsun Lenkkeilykoulu teinikoirille -palvelupaketit omilta sivuiltaan yläreunan valikon kautta.

MAKSUTAVAT: yksityistunnit maksetaan korttimaksulla tapaamisen yhteydessä. 

Kaikissa hinnoissa on aina mukana arvonlisävero, 24 %.


Yksityistunnit onnistuvat kotikäynteinä pk-seudulla.

Mikäli haluat säästää bensakuluissa, kysy sähköpostitse aikaa videopuhelu-yksäreille.

 

HUOM! Kysy tarjousta myös viikonloppuseminaareille yhdistyksille ja kasvattitapaamisia, kuten pentutreffejä. 

Kysy lisää yksityistunneista

Yksityistuntien hinnasto

 • Kouluttajan Täsmäapu

  55 €

  Millaisessa tilanteessa? Haluat kouluttajan ohjeen yksittäiseen aiheeseen. Haluat kysyä kouluttajalta ajatuksia ja teet itse muistiinpanot. Haluat tutustua kouluttajaan ja valita sitten jatkatko laajemmalla koulutuspaketilla. Tee itse muistiinpanot. Ei ennakkotietojen kartoitusta eikä kirjallisia ohjeita, ainoastaan tunnin etätapaaminen videopuheluna.

 • Palvelupaketti S

  150 €

  Ennakkotiedot sekä hyvinvointikartoitus, tunnin tapaaminen sisältäen kouluttamista (livenä tai videoyhteydellä), tarvittavat ohjeet ja koulutussuunnitelma. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • Palvelupaketti M

  300 €

  Kolmen kerran paketti sopii monenlaisiin tilanteisiin, sillä seurantaa tarvitaan. Tapaamisten välillä harjoittelusta raportointi ja yhteydenpito kuuluu paketin hintaan. Tapaamisia voidaan sopia esim. 2-4 viikon välein. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,50 €/km.

 • Palvelupaketti L

  400 €

  Ennakkotietokaavake eli taustatietojen kartoitus Neljä tapaamista livenä tai etäyhteydellä. Tarvittavat kirjalliset ohjeet ja niiden päivitys Yhteydenpito tapaamisten välillä - kysy tarpeen mukaan ja lähetä videoita harjoituksista Matkakulut lisätään. Voidaan laskuttaa kahdessa erässä: jakson alussa ja puolivälissä

Yksityistuntien ajanvaraus tehdään yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Kerrothan jo tässä vaiheessa millaiseen aiheeseen tarvitset koulutusta. Kerro millaisina aikoina toivot tapaamista: arki-ilta, viikonloppu, arkipäivä. Saat ehdotukset tapaamisen ajankohdasta. Kun tapaamisaika on sovittu, saat täytettäväksi Ennakkotietokaavakkeen. 

 

Ennakkotietokaavake täytetään ja lähetetään kouluttajalle jo ennen ensimmäistä tapaamista, jolloin tapaaminen on mahdollista suunnitella ennakkotiedot ja hyvinvointitekijät huomioiden. 

 

Ongelmallisia käyttäytymisiä ratkottaessa on yleensä aina tarpeen käyttää koira perusteellisessa eläinlääkärin tarkastuksessa.  Tarvittaessa voin suositella eläinlääkäriä.