selfie Käpyn kanssa

VUODEN 2023 LOPULLA

Yritin keksiä joulunodotukseen sopivaa teemaa, mutta sitten havahduin miettimään joulun sijaan koko menneen vuoden tapahtumia ja sitä millaisia kohtaamisia minulla on ollut.

Ajattelen joulukuun ennemminkin luonnon vuodenkierron kautta kuin kristillisenä jouluna. Perjantaina 22.12. on talvipäivänseisaus eli päivä on pohjoisella pallonpuoliskolla lyhyimmillään. Vietämme kaamosaikaa, josta pääsemme pian kohti kevättä ja valon lisääntymistä.

Vuoden 2023 muistan aina erityisesti tammikuusta, jolloin luovuin Virikkeen omasta kurssitilasta. Siirryin tekemään kotikäyntejä ja toimimaan valmentajana Niinu Agility Sportilla. Molemmissa rooleissani pääsen ohjaamaan ihmisiä oppimaan koiran kanssa toimimista – olipa kyse pentuvalmennuksista, ongelmatilanteiden ratkaisemista, uuden pennun kanssa elämän aloittamisesta tai sitten yhteisen harrastuksen, kuten rally-tokon tai agilityn aloittamisesta ja harrastamisesta.

Eläintenkouluttajana olen 15 vuoden aikana tehnyt töitä monenlaisten teemojen, erilaisten ihmisten ja koirien parissa. En koe tarvetta erikoistua tiettyyn aiheeseen vaan pidän siitä, että kohtaan erilaisia aiheita.

Joulukuun some-päivityksissä pääset tutustumaan ajatuksiini – kutsutaan sitä joulukalenterin sijaan vuosikoosteeksi.

0
Feed

Jätä kommentti