Koirakurssit Vantaalla

Ilmoittaudu mukaan

Koirapalvelu Virike tarjoaa selkeän kurssipolun alkeista harrastustunneille Vantaan Petikossa. Valikoimasta löytyy pienryhmätunnit pennuille ja ensimmäistä kertaa kurssille tuleville, yksityistunnit sekä viikoittaiset, vuoden ympäri pyörivät harrastustunnit. Tervetuloa mukaan myös lähikunnista, kuten Helsingistä, Espoosta, Kirkkonummelta, Keravalta jne.!

 

Lue lisää ja ota yhteyttä – kursseille varataan paikka kurssikalenterin kautta.

Kalenterista löydät kätevästi myös aikataulut.

 

Kurssipolku

JokaKoiran perustaidot

JokaKoiran perustaidot -kurssi on tarkoitettu noin 3 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille koirille perheineen. 8 kerran kurssilla harjoitellaan arkielämän perustaitoja, kuten:

  • ehdollinen vahviste: merkkisana/naksutin ja sen käyttäminen

  • rauhoittuminen omalle paikalle

  • sopivat palkkiot ja niiden käyttäminen

  • kontakti ja hihnassa kulkeminen, perustaidot ohitustilanteisiin

  • käsittelytilanteet: esim. hampaiden tutkiminen, kynsien leikkaaminen

  • arjen itsehillintä; "jätä"-vihjesana

  • luoksetulo.

Hinta: 200 € sis. 8 kurssikertaa luentomateriaaleineen + kirjalliset ohjeet sekä videoesimerkkejä

Katso kurssien aikataulut ja ilmoittaudu mukaan kurssikalenterissa. Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää tiedustelun sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella

JokaKoiran jatkokurssi

JokaKoiran jatkokurssi on erinomainen jatke perustaidot-kurssille. Jatkokurssilla pääsette koirasi kanssa syventämään oppimaanne ja oppimaan lisää arjen taitoja. 


Jatkokurssin jälkeen voit jatkaa koirasi kanssa Harrastuskoiran perustaidot -kurssille. Tämän jälkeen tulevat viikoittain ympäri vuoden pyörivät harrastustunnit, joista voit lukea lisää alempaa.


Hinta 200 €.

Kurssikalenteri

Harrastustunnit

Harrastuskausiryhmät

Näissä ympäri vuoden jatkuvissa ryhmissä harjoitellaan osallistujien toiveiden mukaan erilaisia asioita: rally-tokon tehtäväkylttejä ja niiden pohjataitoja, haistelutehtäviä (nose work, hajuerottelu), erilaiset jumppatemput ja muut temput.


Harrastusryhmään tulevan koiran tulee tuntea merkkiääni/naksutin ja miten sitä hyödynnetään kouluttamisessa. 

Koiran täytyy olla sen verran sosiaalinen, että pärjää ryhmätunneilla. Koirien ei kuitenkaan tarvitse olla kuonokontaktissa tunneilla. 

 

Poissaolot korvataan Virikemestailu-omatoimitreeninä.


Hinta: 25 €/kerta, laskutetaan kuukausittain

Kurssikalenteri

Noutavan lintukoiran -perustaidot

Tarjoan valmennustunteja noutavan koiran kouluttamiseen. Noutavan koiran kouluttamisessa on monia eri vaiheita, joiden päämääränä on saada noutavasta koirasta luotettava metsästys- tai harrastuskaveri. 

 

Oma noutajahistoriani ulottuu 90-luvun puoliväliin, jonka jälkeen olen opetellut paitsi koiran lajityypillisiä piirteitä myös tehokkaita koulutustapoja. Mikäli haluaisit harrastaa yhdessä noutavan koirasi kanssa, pidä silmällä Virikkeen kurssitarjontaa tai kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Koulutustekniikka

Koulutustekniikkaa opetellaan, hyödynnetään ja sovelletaan erityisesti

Harrastuskoiran perustaidot sekä Harrastustunneilla, jotka ovat kurssipolulla jatkokursseja. 

 

Kysy myös yksityistunteja tästä aiheesta! 

Jokakoiran jumppatemput

Harrastustunneilla harjoittelemme erilaisia koiran kropanhallintaa kehittäviä jumppatemppuja. 

Näille kursseille suosituksena on koiran käyttäminen eläinfysioterapeutin luona - jotta saat yksilöllisest ohjeet harjoittelun mahdollisiin rajoituksiin. 

Tämä kurssi on tarkoitettu sellaisile koirakoille, jotka Marianne on tavannut  (Jokakoiran perustaidot, Jokakoiran jatkokurssi) ja joille kursseilun käytännöt ovat tuttuja aiemmilta kursseilta. 

Tutustu kurssikalenteriin

Agility

Talven 2021-2022 aikana tulossa Virike Agility -kurssijaksoja torstaisin. Nämä tunnit ovat tarkoitettu vähintään vuoden ikäisille koirille, joiden kanssa on käyty Jokakoiran perustaidot -kurssi ja/tai lisäksi muita Kurssipolun kursseja. 

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kurssikalenterin kautta.